Nieuws

Trailer voor A Way Out kondigt releasedatum aan

Een kijkje naar de splitscreen-gameplay

Geschreven door Arran Winmai op
Tijdens The Game Awards 2017 is een nieuwe trailer voor A Way Out uitgebracht. In de video vertelt bedenker Josef Fares meer over de game en wordt de releasedatum onthuld.

Na een energieke aankondiging bij The Game Awards 2017 laat Josef Fares de nieuwe trailer zien voor Hazelight Studios' nieuwe game A Way Out.

De trailer toont meer van de unieke splitscreen-functie in deze co-op game en geeft meer inzicht in de hoofdpersonages Vincent en Leo. Verder wordt gemeld dat A Way Out vanaf 23 maart beschikbaar is voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

A Way Out werd voor het eerst aangekondigd tijdens de EA Play-presentatie vlak voor de E3 van dit jaar. Het spel is van dezelfde makers als Brothers: A Tale of Two Sons.

A Way Out draait om de personages Leo en Vincent, die samen een manier vinden om uit een zwaarbewaakte gevangenis te ontsnappen. Buiten de gevangenis houdt het gevaar nog niet op, want de gezochte criminelen worden hardnekkig achterna gezeten door de politie.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kobolds and Catacombs voor Hearthstone nu beschikbaar Nvidia laat eerste consumentenvideokaart zien met Volta-architectuur
1

Reacties op: Trailer voor A Way Out kondigt releasedatum aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • MaTriX

    • 8 december 2017 13:41
    Ow das wel interessant je kan dus 1 copy kopen en samen met een maat spelen zonder van 1 TV afhankelijk te zijn, das wel vet.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.