A Total War Saga: Troy is nu gratis via Epic Games Store verkrijgbaar

A Total War Saga: Troy is nu gratis via Epic Games Store verkrijgbaar

Gisteren is de strategiegame A Total War Saga: Troy verschenen. De game kan nog tot 15:00 uur vanmiddag gratis via de Epic Games Store gedownload worden.

De game is tijdelijk exclusief via Epic Games Store verkrijgbaar, en als onderdeel van die deal is het spel 24 uur lang gratis te downloaden. De deal loopt vanmiddag om 15:00 uur af. In de zomer van 2021 komt het spel ook naar Steam.

Total War Saga: Troy draait om de hellenistische periode, waarin Griekenland oorlog voerde met diverse landen en steeds meer gebieden veroverde. Het verhaal is losjes gebaseerd op Homeros' Iliad. De strategiegame is beschikbaar op pc, Mac en Linux. Troy is zoals alle games in de Total War-reeks ontwikkeld door The Creative Assembly.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had hem gister avond al binnen gehaald, je vraagt je af hoe ze het doen om even op de dag van release een game ter waarde van €49,99 weg te geven.

0

@Linksquest Ik vind het interessanter waarom ze het doen. Het is net als Facebook, het lijkt gratis maar dat is het zeker niet. Ik geloof dat 40% van de aandelen van Tencent (giga tech bedrijf in Azie) zijn van Epic games waarmee ze de grootste stakeholder zijn. In China is verplicht enige gegevens te moeten delen met de ovevrheid. Gamedata is heel interessant.

0
test

@004 dat zou goed kunnen, heb zelf alleen een account voor de gratis games. Snap de angst naar China, maar als ik al dingen zien die naar Facebook gaan terwijl je geen Facebook hebt vind ik nog zorgwekkender.

0
test

@004 Het is bullshit dat men verplicht is gegevens te delen, het is daar niet anders dan dat het bv in de VS is. Dit gaat puur om de marketshare van Epic Games Store te vergroten en is een visie voor de langere duur waarbij een store een bedrijf geen windeieren legt, kijk maar naar Valve, Steam is hun kip met de gouden eieren en alles wat Valve doet is om meer mensen naar Steam te trekken.

0

Geen idee waarom ze de total war game gratis weg geven als deze net nieuw is. Het geeft de epic store wel positief nieuws op veel websites. Reclame reclame dan maar i guess. Daarnaast is remnant from the ashes ook nu gratis. Dit is een leuke dark souls clone maar dan met geweren.

0
test

@Shinjite En daarom doen ze het dus, om mensen naar hun store te trekken. Dit is op lange termijn denken. En Epic heeft dus elke week ongeveer 2 games gratis, soms zijn het simpele games, en soms zijn het echt grote knallers. Mijn gameslibrary op Epic beslaat inmiddels heel wat juweeltjes (en meer dan 100 games) terwijl ik nog geen cent heb uitgegeven op EGS (Unreal Asset Store is een ander verhaal, daar heb ik al wel wat geld op uitgegeven).

0

Aanbevolen voor jou