A Total War Saga: Troy is in een dag tijd 7,5 miljoen keer geclaimd

A Total War Saga: Troy is in een dag tijd 7,5 miljoen keer geclaimd

Het donderdag gelanceerde A Total War Saga: Troy is in 24 uur tijd door 7,5 miljoen spelers geclaimd.

De game verscheen donderdag op de Epic Games Store en was 24 uur lang gratis te downloaden. Daardoor waren er 7,5 miljoen mensen die het spel hebben geclaimd en er dus niets voor hoefden te betalen.

"We waren optimistisch, maar konden zoveel enthousiasme op voorhand niet voorspellen", aldus Rob Bartholomew, de chief product officer bij ontwikkelaar The Creative Assembly. "Het is ongelooflijk om met Epic samen te werken om deze gloednieuwe release gratis weg te geven. We kunnen nu zoveel nieuwe strategiespelers verwelkomen - nieuw en oud - om deze ongelooflijke Saga te ervaren. We zijn erg blij."

Total War Saga: Troy draait om de hellenistische periode, waarin Griekenland oorlog voerde met diverse landen en steeds meer gebieden veroverde. Het verhaal is losjes gebaseerd op Homeros' Iliad. De strategiegame is beschikbaar op pc, Mac en Linux. Troy is zoals alle games in de Total War-reeks ontwikkeld door The Creative Assembly.

Total War Saga: Troy is inmiddels niet meer gratis - de game kan voor 49,99 euro gekocht worden via de Epic Games Store. In de zomer van 2021 moet de game ook op Steam verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mogen jullie drie keer raden wie er te laat was xD

0
test

vraagje, gaan jullie deze game reviewen?

0

Aanbevolen voor jou