Nieuws
A Plague Tale: Requiem

A Plague Tale: Requiem viert nominaties met symfonieorkest

Veertig minuten muziek uit de game

Geschreven door Jari Klapwijk op
Om de vijf The Game Awards-nominaties voor A Plague Tale: Requiem te vieren, hebben uitgever Focus Entertainment en Asobo Studio een symfonieconcert georganiseerd.

“Een deel van het succes is ongetwijfeld te danken aan de opmerkelijke score van de game, ook genomineerd als Best Music for The Game Awards, gecomponeerd door Olivier Derivière en met artiesten van wereldklasse”, vertelt Focus Entertainment in een verklaring. “Ze gaven een uitzonderlijk concert ter gelegenheid van de release van de game, nu te zien op YouTube om de succesvolle eerste weken en nominaties voor The Game Awards te vieren.”

De muziek van de game is gespeeld door het Estonian Philharmonic Chamber Choir. Zij zijn ook te horen in het live symfonieorkest dat hieronder te bekijken is. 

A Plague Tale Requiem is genomineerd voor de Game Awards voor Best Game of the Year, Best Action/Adventure, Best Narrative, Best Score and Music en Best Performance (voor actrice Charlotte McBurney die de hoofdrol van Amicia speelt).

The Game Awards vinden plaats in de nacht van 8 op 9 december vanaf 01:30 uur Nederlandse tijd. 

Dit artikel delen:

Lees meer

App laat spelers bases voor No Man's Sky bouwen Lenovo verklapt bestaan non-X-modellen van Ryzen 7000-cpu's
3

Reacties op: A Plague Tale: Requiem viert nominaties met symfonieorkest

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Agent 4125

  • 27 november 2022 13:16
  De gameplay is wat aan de simpele kant, maar de setting, sfeer en verhaalvertelling zijn geweldig. Deze ontwikkelaar gun ik echt prijzen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  DarkraverX

  • 27 november 2022 17:00
  Prachtige game met een super mooi maar ook triest verhaal.

  Ik ga hopen op een uitbreiding of een deel 3.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Snoop213

  • 28 november 2022 07:31
  @DarkraverX Ik hoop alleen op deel 3. Wanneer ze eindelijk je meer keuze vrijheid geven in combat. Ik ben gestopt met het spel omdat ik echt moe werd van het sneaken. En het irriteerde mij omdat er in hoofdstuk 10 gewoon een vrouw met je meeloopt die een mes bij zich draagt. Wanneer je wordt aangevallen doet deze persoon helemaal niks. Dat irriteerde mij mateloos dat ik het niet kon opbrengen verder te spelen. Dus een eventuele deel 3. Hoop ik echt dat je zoals bij veel moderne games een keuze hebt. Dat ik gewoon een volle kruisboog of gewoon een zwaard mee krijg om vijandelijke troepen aan te vallen. Gebeurd dat niet zal ik deel 3 laten liggen. Want ik vond het sneaken verre van goed werken. Voor mij daarom echt een gemiste kans dat ze niet van deel 1 geleerd hebben. Hadden ze dit wel had het echt mijn nummer 2 van 2022 geweest. Nu is het samen met Mario and Rabbids Sparks of Hope en Bayonetta 3 de flop van 2022 voor mij helaas.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.