A Plague Tale: Requiem viert nominaties met symfonieorkest

A Plague Tale: Requiem viert nominaties met symfonieorkest

Om de vijf The Game Awards-nominaties voor A Plague Tale: Requiem te vieren, hebben uitgever Focus Entertainment en Asobo Studio een symfonieconcert georganiseerd.

“Een deel van het succes is ongetwijfeld te danken aan de opmerkelijke score van de game, ook genomineerd als Best Music for The Game Awards, gecomponeerd door Olivier Derivière en met artiesten van wereldklasse”, vertelt Focus Entertainment in een verklaring. “Ze gaven een uitzonderlijk concert ter gelegenheid van de release van de game, nu te zien op YouTube om de succesvolle eerste weken en nominaties voor The Game Awards te vieren.”

De muziek van de game is gespeeld door het Estonian Philharmonic Chamber Choir. Zij zijn ook te horen in het live symfonieorkest dat hieronder te bekijken is. 

A Plague Tale Requiem is genomineerd voor de Game Awards voor Best Game of the Year, Best Action/Adventure, Best Narrative, Best Score and Music en Best Performance (voor actrice Charlotte McBurney die de hoofdrol van Amicia speelt).

The Game Awards vinden plaats in de nacht van 8 op 9 december vanaf 01:30 uur Nederlandse tijd. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De gameplay is wat aan de simpele kant, maar de setting, sfeer en verhaalvertelling zijn geweldig. Deze ontwikkelaar gun ik echt prijzen.

0
test

Prachtige game met een super mooi maar ook triest verhaal. Ik ga hopen op een uitbreiding of een deel 3.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou