A Boy and His Blob krijgt mogelijk release op huidige consoles en pc | Gamer.nl

A Boy and His Blob krijgt mogelijk release op huidige consoles en pc | Gamer.nl

A Boy and His Blob komt waarschijnlijk naar PlayStation 4, Xbox One, pc en PlayStation Vita. De game verscheen oorspronkelijk in 2009 voor de Wii en werd ontwikkeld door WayForward Technologies.

Deze informatie is ontdekt in de database van Steam en de Xbox-website. Volgens de pagina op de Xbox Store verschijnt de game op 20 januari en heeft het de grootte van 2,19 GB. De tekst op de pagina omschrijft dat het gaat om een rerelease, niet om een remaster. Een melding op de PEGI-website onthult dat A Boy and His Blob ook gaat verschijnen voor PlayStation 4 en PlayStation Vita.

De Nederlandse ontwikkelaar Abstraction Games wordt ook genoemd op de Xbox-website. Aangezien deze studio niet aan het origineel heeft gewerkt is het aannemelijk dat zij betrokken zijn met het overzetten van de titel. Vooralsnog is niets officieel aangekondigd.

A Boy and His Blob uit 2009 was een nieuwe versie van de kla ieke NES-game. De platformgames draaien om een jongentje en zijn vriend, een 'blob'. De blob is naar de aarde gevlucht nadat zijn planeet bedreigd wordt door een slechterik. De jongen en de blob werken samen om hem te verslaan.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou