999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors mogelijk naar Steam en Vita | Gamer.nl

999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors mogelijk naar Steam en Vita | Gamer.nl

De avonturengame 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors komt mogelijk naar Steam en PlayStation Vita. Zo blijkt uit tweets van ontwikkelaar Spike Chunsoft en bedenker Kotaro Uchikoshi.

Op Twitter plaatste Spike Chunsoft een filmpje van een schip dat door de mist vaart. Het fragment is afkomstig uit de introscène van 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors voor Nintendo DS. Kort daarna reageerde de bedenker van 999 op de tweet met de opmerking: "Het lijkt op een STOOMschip", een duidelijke hint naar Valve's gamesplatform Steam. Kort daarop voegde hij toe: "Sorry, mi chien had ik het zo moeten verwoorden: het lijkt op een vitaal stoomschip". Dit zou op zijn beurt weer kunnen wijzen op een Vita-release.

In de avonturengame voor DS moeten spelers negen personages door negen deuren leiden binnen negen uur en onderweg allerlei  puzzels oplo en. Tijdens het spel moeten er belangrijke keuzes gemaakt worden, die kunnen bepalen wie er blijft leven en wie sterft.

Het vervolg, Virtue's Last Reward, verscheen voor Nintendo 3DS en PlayStation Vita. De trilogie wordt deze maand afgesloten met de game Zero Time Dilemma. Deze verschijnt voor Nintendo 3DS, PlayStation Vita en pc. Eerder hintte het gamelokalisatiebedrijf Aksys al naar pc-ports van 999 en Virtue's Last Reward.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou