999 en Virtue's Last Reward komen naar andere platformen | Gamer.nl

999 en Virtue's Last Reward komen naar andere platformen | Gamer.nl

De games 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors en Virtue's Last Reward worden geport naar andere platformen. Dat maakte uitgever Aksys bekend tijdens een presentatie bij Anime Expo 2016 in Los Angeles.

Avonturengame 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors kwam oorspronkelijk uit voor Nintendo DS en verscheen later ook als uitgeklede versie voor iOS. Er is nog niet bekendgemaakt op welke platformen de game verder zal verschijnen, hoewel een port voor Steam en Vita eerder al werd geteased door de bedenker van de serie. Wel maakte de uitgever bekend dat voice acting wordt toegevoegd aan de port.

De tweede game in de Zero Escape-serie, Virtue's Last Reward komt ook naar andere platformen, zo maakte Aksys bekend. Wederom zijn platformen nog niet aangekondigd. Virtue's Last Reward verscheen in 2012 voor Nintendo 3DS en PlayStation Vita. Een Steam-versie lijkt daardoor de meest logische volgende stap.

Met het onlangs uitgekomen Zero Time Dilemma is de Zero Escape-trilogie compleet. Deze game is uitgekomen op Nintendo 3DS, PlayStation Vita en Steam. In de Zero Escape-serie moeten spelers puzzels oplo en en keuzes maken, die bepalen wie er blijft leven en wie sterft.

999 VLR
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou