Uitgever Midway heeft zijn teleurstellende cijfers over fiscaal 2007 vandaag bekend gemaakt. De uitgever van Mortal Kombat en Unreal Tournament sloot het jaar af met een verlies van maar liefst $97.4 miljoen. In 2006 leed men nog een verlies van $77.8 miljoen.

In dat jaar werd er in het vierde kwartaal slechts een bescheiden verlies geboekt van $2 miljoen dollar, tegenover een verlies van maar liefst $29.7 miljoen dit jaar. Ook de omzet in het vierde kwartaal nam af. In 2006 zette men nog $96.9 miljoen om in het vierde kwartaal, dit jaar was dat nog maar $77.6 miljoen.

Toch ziet Midway de toekomst niet somber in. De verliezen schrijft men toe aan opstartproblemen met de next-gen technologie en men denkt nu alles op de rails te hebben om in 2008 een aantal stevige titels neer te kunnen zetten die bij de grote titels van het jaar zullen horen. Ook gaat men meer nadruk lekken op casual games met een speciaal portaal en meer casual consoletitels. Ook hoopt men wat oude franchises nieuw leven in te kunnen blazen.