Na een langetijd zijn er eindelijk weer eens wat nieuwe screens van EVE-Online. GamespyDaily heeft deze 9 nieuwe screens gekregen van CCP, de developer van EVE-Online. Aangezien een aantal screens mij bekend voor kwamen heb ik de nieuwste screens hier geplaatst.

EVE-Online speelt zich ver van de aarde af. Het menselijke ras is door een wormhole getrokken en kan nooit meer terug naar de mooie, blauwe en waterige planeet. Vanaf dat moment is de kolonisatie begonnen van New Eden. Een aantal jaren laten gaat de Wormhole (die de naam EVE heeft gekregen) kapot en veroorzaakte een grote explosie. Er zijn echter maar vijf volken die deze explosie overleven, namelijk de Amarr Empire, Gallente Federation, Caldari Empire, Minmater Republic en het Jovian Empire.

Deze in-game screens zien er weer prachtig uit, het is nu maar wachten op een nieuw filmpje. Gelukkig is de game ook al speelbaar, mensen die oploop afstand wonen van het CCP kantoor hebben de prachtige kans om de game nu al te spelen. De rest van de wereld mag nog even wachten tot het einde van dit jaar. Dan zal EVE-Online volledig in de beta fasen zijn.

Voor de rest van de nieuwe screens moet je even naar GamespyDaily.