82 uitgevers en ontwikkelaars bezig met Sony NGP | Gamer.nl

82 uitgevers en ontwikkelaars bezig met Sony NGP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de door Sony vrijgegeven lijst staan vooral veel Japanse bedrijven. 48 van de 82 uitgevers en ontwikkelaars zijn in het Aziatische land gevestigd, waaronder Level-5, Square Enix en Sega. Europa volgt met achttien bedrijven waaronder Rebellion, Rockstar Games en Ubisoft. Noord-Amerika is hekkensluiter met zestien bedrijven waaronder andere Activision, Epic Games en de Amerikaanse takken van Ubisoft en Rockstar Games.

Grote titels

Toen de NGP gisteren werd aangekondigd zijn er al meerdere games genoemd die voor de NGP zullen verschijnen. Hieronder bevinden zich Killzone, LittleBigPlanet, Uncharted, WipEout, Call of Duty en Resistance. Ook werden er demo's getoond van Yakuza 4, Monster Hunter Portable 3rd en Lost Planet.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou