80 Days komt naar pc en Mac | Gamer.nl

80 Days komt naar pc en Mac | Gamer.nl

De van oorsprong mobiele game 80 Days wordt op 29 september uitgegeven voor pc en Mac. Dit meldt ontwikkelaar Inkle Studios vandaag op zijn officiële website.

“In samenwerking met Cape Guy Studios in Cambridge hebben we 80 Days kunnen herbouwen voor pc en Mac. We zijn erg enthousiast dat we dit nieuws eindelijk kunnen delen", meldt Inkle Studios. Aan de pc-release zijn meer dan dertig nieuwe steden en twee nieuwe verhaallijnen toegevoegd. Daarnaast zijn de graphics verbeterd door middel van nieuwe kleur- en schaduweffecten en volgt de game de wereldwijde dag- en nachtcyclus.

In 80 Days spelen gamers de rol van Pa epartout, wie zijn meesters gezondheid, financiën, routes en tijd moet beheren wanneer zij als uitdaging de wereld over reizen binnen tachtig dagen. Het spel bevat meer dan 500.000 woorden, wat ervoor zorgt dat elke stad unieke tekstuele content met zich meebrengt. De game werd in 2014 uitgeroepen tot Game of the Year en werd genomineerd voor meerdere awards, waaronder de BAFTA en IGF awards. 

80 Days komt op 29 september uit op Steam, GOG en Humble en kost 10 dollar. Een Europese prijs is nog niet bekend. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou