75 miljoen liedjes voor Rock Band gedownload | Gamer.nl

75 miljoen liedjes voor Rock Band gedownload | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het succes van onze muziekdownloads heeft er voor gezorgd dat we van Rock Band een interactief muziekplatform hebben kunnen maken en en dat gamers aanvullende content anders zijn gaan zien ", zo stelt Paul DeGooyer van MTV Networks. "We hebben een aantal bijzonder mijlpalen bereikt met de Rock Band-serie: het wekelijks uitbrengen van content, de mogelijkheid om liedjes te exporteren vanaf de disc, het importeren van downloads in nieuwe games en de lancering van het Rock Band Network. Nu we bijna ons tweeduizendste nummer online hebben staan, blijkt maar weer dat we nog altijd toegewijd zijn om elke week nieuwe muziek aan te bieden. Met de nieuwe features in Rock Band 3 zijn er meer mogelijkheden dan ooit om [deze nummers] te ervaren."

Over Rock Band 3

Rock Band 3 verschijnt op 28 oktober, bevat 83 nummers en voegt naast microfoons, gitaren en drums voor het eerst een keyboard toe aan zijn lijst met instrumenten. De serie wordt ontwikkeld door Harmonix, de studio die ook de eerste twee Guitar Hero-delen voor zijn rekening nam. Harmonix werkt tevens aan Dance Central, een game voor Kinect waarin spelers kunnen dansen op muziek.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou