72% van consumenten weet niet dat 3DS geen bril vereist | Gamer.nl

72% van consumenten weet niet dat 3DS geen bril vereist | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het onderzoek gaat daarnaast in op de voordelen die consumenten zien in het 3D-effect. 22 procent van de respondenten vindt het een toevoeging, terwijl 28 procent het juist afbreuk vindt doen aan de speelervaring. 13 procent van alle respondenten die een 3DS in hun bezit hebben, geeft aan het 3D-effect van de handheld liever in zijn geheel uit te zetten. Om hoeveel mensen van de 1600 dit gaat, is niet bekend.

Het onderzoek behandelt tot slot in hoeverre 3D als schadelijk wordt ervaren. 37 procent van de respondenten zegt mi elijk of duizelig te zijn geworden tijdens het bekijken van 3D-beelden. In een vergelijkbaar onderzoek dat vorig jaar werd gehouden, was dit aantal nog 30 procent. Dan Casey van Interpet LLC denkt dat de sleutel tot de doorbraak van 3D voornamelijk ligt in de noodzaak mensen er bewust van te maken. Wie 3D zelf ervaren heeft, is over het algemeen zeer tevreden, zo stelt hij. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou