70 miljoen voor overzetten iPhone-games naar Android | Gamer.nl

70 miljoen voor overzetten iPhone-games naar Android | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

OpenFeint, eigenaar van het gelijknamige sociale gamesplatform voor iPhone en Android, zal ontwikkelaars ondersteuning bieden bij het overzetten van de games. Het initiatief van The9 en OpenFeint moet zorgen voor verminderde kosten en technische problemen voor game-ontwikkelaars, waardoor het aantrekkelijker wordt om hun games over te zetten naar Android. 

Eros Resmini, vicepresident van marketing bij OpenFeint, zegt dat er "een schatkamer aan fantastische spellen voor iOS klaarligt om door de rest van de wereld ontdekt te worden". OpenFeint en The9 zullen zelf de games selecteren die aan het initiatief kunnen meedoen. De keus wordt gebaseerd op kwaliteit, downloadprestaties in het verleden in andere app-winkels en de kracht van de gameontwikkelaar in kwestie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou