7 december multiplayerbèta voor spelers Empire: Total War | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

multiplayerbèta van het spel. Dat heeft uitgever Sega in een persbericht bekendgemaakt.

In de bèta kunnen twee spelers het op de volledige campagnekaart van het spel opnemen tegen elkaar of samen strijden tegen een computergestuurde vijand. Volgens Mike Simpson, creative director van ontwikkelaar Creative A embly, moeten alle toekomstige Total War-games een multiplayercampagne krijgen.

“Na alles 6 maanden intern te hebben getest, geven we spelers van Empire: Total War graag een voorproefje van de toekomst van Total War”, zegt Simpson. “Met de informatie en feedback die we van gebruikers van deze bèta verzamelen, moeten we alle toekomstige titels in de Total War-serie kunnen voorzien van een multiplayercampagne.”

Downloadbare content

Op 7 december verschijnt ook het downloadbare contentpakket Elite Units of America voor Empire: Total War. Dit pakket voegt vijftien nieuwe elite-eenheden toe aan de Britse, Franse en Amerikaanse facties van het spel. Aan het pakket, dat exclusief via Steam verkrijgbaar is, hangt een prijskaartje van 2,99 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou