600 duizend registraties voor Battlefield Play4Free-bèta | Gamer.nl

600 duizend registraties voor Battlefield Play4Free-bèta | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bèta gaat officieel van start op 4 april, maar spelers die Battlefield: Bad Company 1 of 2 of Battlefield 1943 hebben gespeeld en onlangs zijn ingelogd met hun EA-account, kunnen vanaf 31 maart beginnen. Battlefield: Play4Free is net als Battlefield: Heroes een gratis shooter voor PC, kan gespeeld worden met 32 spelers tegelijk op grote speelvelden uit Battlefield 2 en bevat wapens en spelerskla en uit Battlefield: Bad Company 2.

Play4Free

Play4Free is een label van EA met games die gratis speelbaar zijn. Battlefield: Heroes, Lord of Ultima, Fifa Online, Need for Speed World en Tiger Woods: PGA Tour Online zijn enkele voorbeelden van games die onder dit label vallen. Onlangs is de uitgever een strategische samenwerking met Bigpoint aangegaan. Dit houdt in dat de Play4Free-titels aangeboden zullen worden op de gamesites van de Duitse uitgever.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou