60 fps-patch voor Assassin's Creed Origins komt morgen uit

60 fps-patch voor Assassin's Creed Origins komt morgen uit

Morgen komt er een patch uit voor Assassin's Creed Origins op PlayStation 5 en Xbox Series X en S waarmee de game in 60 frames per seconde gespeeld kan worden.

Het was al bekend dat de patch er aan kwam en gisteren hintte Ubisoft ook al naar een spoedige release. Inmiddels heeft het bedrijf officieel de datum van 2 juni bekendgemaakt. Update 1.60 zorgt er dus voor dat de game in een vloeiende 60 frames per seconde op PS5 en Xbox Series gespeeld kan worden. Het vervolg op Origins, Assassin's Creed Odyssey, is al een tijd speelbaar in 60 fps op de current gen-consoles.

Ubisoft werkt al geruime tijd aan het volgende deel in de reeks, Assassin's Creed Infinity. Ook gaan er geruchten over een spin-off die dit of volgend jaar uit moet komen, met de codenaam Rift. De game zou draaien om Assassin's Creed Valhalla-personage Basim en oorspronkelijk een uitbreiding voor dat spel zijn geweest.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Nope, pas op 7 juni, dus nog even geduld!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@MichelMusters weet je dat zeker want dacht dat ik ergens las 2 juni vanmorgen tergelijk met deze update. Hun kunnen het ook fout hebben

0
test

@MichelMusters gelukkig hebben de we disc nog ;)

0
test

Tijd voor een nieuwe playthrough!

0

Aanbevolen voor jou