Nieuws
Rockay City

505 Games toont op The Game Awards mysterieuze 'Project Care Bear'

Game speelt zich af in het moderne Rockay City

Geschreven door Michel Musters op
505 Games gaat op The Game Awards volgende week een nieuwe game onthullen, met de codenaam 'Project Care Bear'.

De uitgever van games als Control en het aangekondigde vervolg, Dead by Daylight en de pc-versie van Death Stranding heeft een teaser op social media geplaatst waarin acteur Michael Madsen - onder andere bekend van Reservoir Dogs en Kill Bill: Volume 2 - te zien is. Door de qr-code in het filmpje te scannen worden mensen naar een teasersite doorverwezen waarin een stedelijk omgeving genaamd 'Rockay City' te zien is.

In de broncode van de website valt onder andere de codenaam 'Project Care Bear' te vinden. Verder is er nog niets bekend over het project, maar de stad oogt in ieder geval modern. Daarnaast staat het logo van Epic Games op een zeilboot - Epic Games wordt ook getagd in de tweet.

Daarnaast wordt Geoff Keighley, de organisator van The Game Awards, getagd, wat waarschijnlijk betekent dat de game tijdens de show wordt getoond. The Game Awards worden in de nacht van 8 op 9 december uitgezonden vanaf 01:30 uur Nederlandse tijd. Eerst volgt een halfuur een pre-show, waarna de hoofdshow naar verwachting zo'n 2 à 3 uur in beslag neemt.

Dit artikel delen:

Lees meer

CDL Moshpit-playlist nu beschikbaar in CoD: Modern Warfare 2 Hideo Kojima toont logo's uit nieuwe game, mogelijk Death Stranding 2
0

Reacties op: 505 Games toont op The Game Awards mysterieuze 'Project Care Bear'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.