’50 procent kans op een nieuwe Legacy of Kain-game’ | Gamer.nl

’50 procent kans op een nieuwe Legacy of Kain-game’ | Gamer.nl

Er is 50 procent kans op een nieuwe Legacy of Kain-game voor deze consolesgeneratie. Dat zegt Michael Brinker, senior designer bij ontwikkelaar Crystal Dynamics, in een interview.

Op de vraag of er deze consolegeneratie nog een singleplayer-Legacy of Kain verschijnt, zegt Brinker: “Die kans is 50 procent. We hebben ontwikkelaars binnen het team die dat spel heel graag willen maken”, aldus Brinker.

"Mensen kijken terug op onze geschiedenis en onze franchises en zien dat we een aantal iconische IP’s op onze naam hebben staan. We denken vaak na over ideeën om die spellen terug te brengen. Maar het is echt 50/50."

Crystal Dynamics werkt momenteel aan Rise of the Tomb Raider, maar bracht tu en 1996 en 2003 een vijftal Legacy of Kain-games uit. In 2012 werd een vervolg met de naam Legacy of Kain: Dead Sun geannuleerd. Hier verschenen begin 2015 gameplaybeelden van. De multiplayermodus uit de game kwam in 2015 uit als een online free-to-play spel met de naam Nosgoth. Een nieuwe Legacy of Kain-titel bleef echter uit. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou