Welke Rocky film het precies was, weet ik niet meer, maar ik weet wel dat Rocky in een scene angstaanjagend bezig is geweest in z'n helikopter. Het zag er gaaf uit en ik had gelijk een nieuwe jongensdroom: gevechtshelikopterpiloot (leuk galgje woord misschien?) worden.

Tegenwoordig worden dromen waargemaakt, zo komt Novalogic nog eind dit jaar met een nieuwe helikoptersim voor de PC. Op het eerste oog te zien zal de game niet van het door Novalogic zo aanbeden voxel systeem gebruik maken, maar gewoon door de standaard polygonen begeleid worden.

Voor de mensen die de reclame tekst voor de game willen lezen:FLY the U.S. Army's next generation attack helicopter in over 30 extreme missions

FIRE a 20mm cannon, 70mm rockets, Stinger heat-seeking and Hellfire laser-guided missiles

FLY effortlessly with keyboard/ mouse shooter controls or just about any peripheral on the market

FIRE on enemy aircraft, ground troops, tanks, boats and more

FLY over stunning, interactive 3D terrain that reacts to the helicopter's rotors

FIRE on your friends in the skies of NovaWorld with FREE* online multiplayer Zoals al eerder gezegd zal de game eind van het jaar uitkomen, verder zal het 32 missies en een multiplayer mode bevatten. Om alvast een voorproefje op het grafische gedeelte van de game te zien kreeg GameSpy vandaag 5 nieuwe screenshots toegestuurd.