4A Games werkt naast vr-game aan ander project | Gamer.nl

4A Games werkt naast vr-game aan ander project | Gamer.nl

Ontwikkelaar 4A Games, bekend van onder andere de Metro-serie, heeft laten weten dat ze naast een vr-game ook met "een ander project" bezig zijn.

Dat is te lezen in een open brief op de website van het bedrijf. Eerder maakte 4A Games al bekend bezig te zijn met een vr-game onder de naam Arktika.1, maar volgens creative director Andriy Prokhorov kunnen fans binnenkort meer verwachten.

"Het is duidelijk dat veel van jullie onder de indruk zijn van Arktika.1, en we gaan het daar later ook wat meer over hebben. Maar we merkten ook dat sommigen van jullie... mi chien een beetje teleurgesteld waren", aldus Prokhorov. Hij doelt hier waarschijnlijk op het feit dat Arktika.1 geen vervolg op de Metro-reeks is, zoals vele fans hoopten.

"Mi chien gaat jullie voorkeur uit naar 'standaard' pc- en consolegames, en mi chien hoopten jullie op een aankondiging van... iets anders! Dus laat mij het nog een keer proberen - Arktika.1 is een van de twee projecten waar we op dit moment mee bezig zijn."

Tenslotte liet Prokhorov nog weten dat het team dat de uitgever in hun nieuwe studio in Malta heeft veel groter is dan in hun oude studio in Oekraïne, dus dat Arktika.1 niet "in de weg staat" van het andere project.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou