Nieuws
Arktika 1

4A Games werkt naast vr-game aan ander project

Nog niets bekend over andere game

Geschreven door Peter Paardekooper op

Ontwikkelaar 4A Games, bekend van onder andere de Metro-serie, heeft laten weten dat ze naast een vr-game ook met "een ander project" bezig zijn.

Dat is te lezen in een open brief op de website van het bedrijf. Eerder maakte 4A Games al bekend bezig te zijn met een vr-game onder de naam Arktika.1, maar volgens creative director Andriy Prokhorov kunnen fans binnenkort meer verwachten.

"Het is duidelijk dat veel van jullie onder de indruk zijn van Arktika.1, en we gaan het daar later ook wat meer over hebben. Maar we merkten ook dat sommigen van jullie... misschien een beetje teleurgesteld waren", aldus Prokhorov. Hij doelt hier waarschijnlijk op het feit dat Arktika.1 geen vervolg op de Metro-reeks is, zoals vele fans hoopten.

"Misschien gaat jullie voorkeur uit naar 'standaard' pc- en consolegames, en misschien hoopten jullie op een aankondiging van... iets anders! Dus laat mij het nog een keer proberen - Arktika.1 is een van de twee projecten waar we op dit moment mee bezig zijn."

Tenslotte liet Prokhorov nog weten dat het team dat de uitgever in hun nieuwe studio in Malta heeft veel groter is dan in hun oude studio in Oekraïne, dus dat Arktika.1 niet "in de weg staat" van het andere project.

Dit artikel delen:

Lees meer

Furi komt naar Xbox One Tyranny komt volgende maand naar pc
1

Reacties op: 4A Games werkt naast vr-game aan ander project

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Sisko

    • 14 oktober 2016 16:54
    Een vervolg op Metro dus :)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.