De Xbox zal na verloop van tijd behoorlijk wat sterke titels in huis hebben, waar Unreal Championship er één van is. De naam Unreal hoeft geloof ik geen uitleg meer te hebben, in deze first person shooter is het de bedoeling alles wat los en beweegt naar de eeuwige fragvelden te schieten.

Vandaag tikte FilePlanet een 40 seconden durend filmpje van de shooter op de kop, veel informatie is er niet over de movie, just enjoy the show.Een nieuwe feature in dit spel is bijvoorbeeld de 'bio-energy meter'. Deze meter loopt steeds voller naarmate je meer vijanden afslacht. Wanneer het balkje vol is zal je tijdelijk ontzettend sterk worden en bepaalde combo's uit kunnen voeren.

Daarnaast zullen alle wapens die je in de game al tegen gekomen bent altijd tot je beschikking staan, ook in nieuwe levels. Je hoeft ze niet van de grond te rapen. Ammo en dergelijke liggen op vaste plaatsen in de levels.Hoewel de movie maar 40 seconden duurt zal er toch een slordige 10 MB naar binnen getrokken moeten worden, wat kan vanaf deze link.