Een paar minuten geleden surfde ik langs Avault en vond daar een nieuwsbericht met de naam "Wanted: Dead or Alive Screenshots". Omdat ik sinds de demo helemaal addicted ben aan Desperados: Wanted Dead or Alive klikte ik vliegensvlug door naar het hele bericht.

Eenmaal daar aangekomen verbaasde ik me over het feit dat ik in plaats van screenshots uit de 90 graden hoek, screens zag staan die meer weg hadden van een No One Lives Forever standpunt.

Tot mijn verbazing zat ik niet naar screenshots van Desperados te kijken, maar naar plaatjes van een andere game, die toevallig dezelfde woorden in de titel heeft als de andere Western, namelijk Wanted: Dead or Alive.

De game speelt zich net als Desperados af in het wilde westen van onze aardbol. Naast het feit dat ik verliefd ben op Westerns, zien de shots er behoorlijk goed uit. Zombie Studios spel loopt op één van de laatste versies van Monolith's LithTecht engine. Kijk en huiver:

Om meer over de game te leren smurf je door naar Avault.

PS. Mijn laatste nieuwsbericht voordat ik op vakantie ga, hopen dat ik niet teveel shockerende gebeurtenissen mis terwijl ik lekker op het strand van Turkije lig. Het gaat jullie goed guys, tot over een week!