3DS krijgt mogelijk analoge stick en force feedback | Gamer.nl

3DS krijgt mogelijk analoge stick en force feedback | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast de trilling in het apparaat en de analoge stick zou er ook een accelerometer in de 3DS zitten. Dit betekent dat de handheld net als bij de iPhone gedraaid zou kunnen worden om een bepaalde beweging in een game uit te voeren.

Verder claimt Nikkei dat het scherm van de 3DS iets kleiner zullen zijn dan de schermen van de DSi XL. Tevens zou de batterijduur en de mogelijkheden voor een draadloze internetverbinding verbeterd zijn.

Nintendo kondigde gisteren de 3DS aan, een nieuwe draagbare spelcomputer die voor april 2011 uit moet komen en 3D-beelden toont, zonder dat daar een bril voor nodig is. Het Japanse bedrijf deelt meer informatie over de 3DS op de Electronic Entertainment Expo in juni.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou