3DS eStore wel vanaf de eerste dag beschikbaar | Gamer.nl

3DS eStore wel vanaf de eerste dag beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wired claimde dat Nintendo tegen het tijdschrift gezegd zou hebben dat de eStore en de internetbrowser niet vanaf het begin beschikbaar zouden zijn. Een woordvoerder van Nintendo ontkracht dit nu. "Hoewel de winkel en de internetbrowser niet in de originele firmware van de Nintendo 3DS zitten, wordt het wel op de eerste dag van de lancering beschikbaar gesteld via een update."

25 maart

De Nintendo 3DS is vanaf 25 maart in Europa verkrijgbaar. De Nintendo E-Shop zal onder meer een verzameling aan Gameboy en Gameboy Color-titels krijgen, waaronder Super Mario Land. Ook is in de E-Shop te zien welke 3DS-titels in fysieke winkels verkrijgbaar zijn, en kunnen spelers trailers kijken en demo's downloaden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou