37 minuten aan Final Fantasy 15 demo-gameplay verschenen | Gamer.nl

37 minuten aan Final Fantasy 15 demo-gameplay verschenen | Gamer.nl

Vanaf vandaag is de Gamer.nl-podcast elke maandag te beluisteren! Deze week hebben Erik, Joe en Ron het over Nintendo's nieuwe hardware en strategie op mobiele systemen, de spanningen tussen Konami en Hideo Kojima én vertelt Ron over Battlefield Hardline.

Toegang tot de demo vereist een exemplaar van Final Fantasy Type-0 HD. Deze verschijnt in Nederland op 20 maart; de game wordt vandaag al in Noord-Amerika gelanceerd.

Square Enix heeft aangegeven dat de aanschaf van Final Fantasy Type-0 HD de enige manier is om de demo te spelen: het bedrijf is niet van plan de demo los uit te geven. Bovendien zit de demo maar voor een bepaalde tijd inbegrepen bij Final Fantasy Type-0 HD. Wel is de code tot en met 20 maart 2016 te verzilveren.

In de Final Fantasy XV-demo kunnen spelers de Duscae-regio verkennen. De demo bevat "verscheidene uren" aan gameplay en er zit een aantal geheimen in die spelers kunnen ontdekken. De Duscae-regio zal ook in de complete versie van Final Fantasy XV zitten.

Final Fantasy Type-0 kwam in 2011 uit op de PlayStation Portable. Type-0 HD is een hd-remake van deze rpg en verschijnt op de PlayStation 4 en Xbox One. Final Fantasy XV komt ook naar deze consoles, maar heeft nog geen releasedatum.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou