360-versie Tiger Woods 13 volledig speelbaar met Kinect | Gamer.nl

360-versie Tiger Woods 13 volledig speelbaar met Kinect | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kinect registreert de gehele swing-beweging van spelers. De kracht waarmee de bal wordt geraakt, is afhankelijk van een combinatie tu en de lengte van de back swing en de snelheid van de forward swing. Er is ook een geavanceerde besturingsoptie, hierbij is ook de houding van spelers bij het slaan van de bal van belang. Een incorrecte houding kan leiden tot een mep in het veld of een losgeslagen graspol.

Tijdens het spelen kan er door middel van gebaren ook in- en uitgezoomd worden. Dit doen spelers door de linkerhand naar het voorhoofd te brengen, zoals zij zouden doen bij verblinding door de zon. Dit soort handelingen zijn daarnaast via stembesturing uit te voeren. Alles wat in het scherm tu en aanhalingstekens staat aangeven, komt hiervoor in aanmerking. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou