360-versie Castlevania: Lords of Shadow komt op twee discs | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Microsoft stuurde zelfs hun techneuten naar onze studio om te kijken hoe we de compre ie regelden, maar ze zeiden 'dat is in orde, jullie hebben er alles aan gedaan'", zei Cox. Daarom zal de game op twee discs verschijnen. Cox denkt dat deze kwestie in de toekomst vaker zal gaan spelen voor Microsoft.

Hoewel het spel op twee discs geleverd wordt, krijgen spelers de optie om het vanaf de eerste disc te installeren, om het vervolgens volledig van de tweede disc te kunnen spelen. 

Modern jasje

Castlevania: Lords of Shadow is de eerste 'next-gen'-titel uit de serie en wordt ontwikkeld door Mercury Steam, dat daarbij bijgestaan wordt door Hideo Kojima. Dave Cox gaf eerder al aan dat Lords of Shadow ontwikkeld wordt met het streven om al het goede aan de kla ieke Castlevania-spellen in een modern jasje te steken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou