343 zoekt medewerkers voor Halo in virtual reality | Gamer.nl

343 zoekt medewerkers voor Halo in virtual reality | Gamer.nl

Een vacature van 343 Industries hint naar een toekomstige vr-game gebaseerd op de Halo-franchise.

Op Linkedin heeft 343 een vacature gepubliceerd voor een creative director voor een virtual reality Halo-game. In de vacature staat dat "Virtual Reality de potentie heeft een nieuwe laag aan immersie naar het Halo-universum te brengen". Sollicitaties voor de positie zijn reeds gesloten.

De studio is vooral op zoek naar innovatie en ervaring. Ze zochten iemand met minstens zeven jaar aan ervaring als director of lead designer.

Er wordt dus gewerkt aan een vr-versie van een Halo-game. Of dit een geheel nieuw spel wordt, of een remaster van een bestaand deel is nog niet duidelijk.

343 werkt aan de Halo-serie sinds Combat Evolved Anniversary en hun meest recente game is Halo 5: Guardians. Dit vijfde deel in het verhaal van Master Chief kreeg van ons een 8,5 en in onze review schreef Ron: "343 Industries is geen Bungie en laat dat positief blijken met Halo 5: Guardians, een unieke Halo-game die het restant van de serie na Halo 4 weer perspectief biedt. De ontwikkelaar geeft het singleplayeravontuur weer de feel van een AAA-sciencefictionepos, terwijl de verslavende multiplayer bij vlagen doet denken aan de hoogtijdagen van Halo 2."

343
Halo Wars 2
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou