343 Industries past radar Halo Infinite aan

343 Industries past radar Halo Infinite aan

343 Industries past de radar in Halo Infinite aan. Dat laat de ontwikkelaar weten in een blogpost.

Halo Infinite bevatte oorspronkelijk de Combat Sensor, een soort radar die de locatie van vijanden weergeeft wanneer ze sprinten of schieten. Na feedback op de afgelopen Tech Preview, een gesloten test voor spelers, heeft 343 besloten de optie aan te passen.


"De Combat Sensor volgt een aantal andere regels dan voorgaande Halo-games. We wisten dat de toevoeging ervan anders zou aanvoelen, en misschien wel omstreden zou worden. Daarom wilden we jullie feedback zo snel mogelijk tijdens de Tech Preview".

De radar lijkt volgens de studio nu meer op de Motion Tracker, waarbij alle bewegingen behalve gehurkt lopen worden geregistreerd. In een aankomende test kunnen spelers de radar uitproberen.

Ook andere aspecten van de game worden aangepast voor de volgende test, waaronder de audio, bots en medailles in de game.

Halo Infinite verschijnt op 8 december voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Radar, audio, bots en medailles heb ik ook aangekaart in mijn Tech preview feedback. Dat is mooi, maar wel de wat kleinere, makkelijkere dingen om aan te passen.

0

Ik ben vrij vanavond. Wil je wat drinken, klik dan op de link om mijn profiel met het telefoonnummer te vinden ----- urlky.com/12m2f

0

Aanbevolen voor jou