343 Industries gaat in op kritiek graphics Halo Infinite

343 Industries gaat in op kritiek graphics Halo Infinite

In een nieuwe href="https://www.halowaypoint.com/en-us/news/infinite-inquiries" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost </a>gaat ontwikkelaar 343 Industries in op de kritiek op Halo Infinite. Daarin geeft het toe dat er nog wat te halen valt.

In de blogpost laat de ontwikkelaar weten dat het ervoor koos om de artstyle van Infinite dichterbij de originele game te brengen, na de modernere stijl uit de vorige Halo-games. “Dat vertaalt zich in een rijker kleurenpalet, ‘schonere’ modellen en objecten met minder ‘ruis’, hoewel dat niet minder detail betekent”, zegt 343. De ontwikkelaar zegt dat het nog steeds achter deze keuze staat, ook al kan niet iedereen het waarderen.

Naast de artstyle bespreekt het ook de daadwerkelijke grafische kwaliteiten van Halo Infinite, die door sommige fans slecht werden ontvangen.

“We hebben jullie reacties gelezen, we hebben zelfgemaakte content gezien en ja, we hebben de Digital Foundry-analyse gezien. Op veel gebieden zijn we het daarmee eens; er is nog werk aan de winkel om het uiterlijk op sommige punten te verbeteren. De versie van de demo was nog in ontwikkeling en van een aantal weken geleden, toen we grafische elementen en gamesystemen nog aan het polijsten waren.”

Een deel van de feedback zou zelfs nieuwe inzichten hebben opgeleverd, die de studio belooft te verwerken in een uiteindelijke versie van de game.

Halo Infinite lanceert dit najaar samen met de Xbox Series X en verschijnt ook op Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het lijkt me duidelijk dat ze voor de showcase een nieuwere build hadden moeten gebruiken. Een gemiste kans, maar er is nog geen man overboord.

0
test

@xeros Deze build was enkele weken oud... in tegenstelling tot wat de ms pr machine (aron greenberg) vertelde met zijn "enkele maanden oude build" na de reveal.. Phil Spencer the lie dispencer is ook erg stil moet ik zeggen.. Ik raad iedereen ook even aan om de E3 trailer van 2018 te bekijken en dan eens na te denken over hoe je voor de gek bent gehouden. Deze game fixen in +3 maanden , goodluck.

0
test

Heb je een link van die tweet ? Het lijkt als of je veel voldoening haalt uit het haten van MS :) @ali3n8tor

0
test

Ik vind het er eigelijk prima uit zien, heb niks met Halo en zal het ook niet gaan spelen maar is dit nu echt zo erg?

0

@HunterSeeker Als Halo fan zeg ik dat het best wel erg is na al die hype, leek voor mij meer op Halo 1 remastered maar goed dat dit een Pc demo was en niet van de Xbox Series X. We gaan het zien, mij storen de battlepass geruchten echter meer!

0

@ViperVenom wel een pc demo met dezelfde specs toch

0
test

@HunterSeeker Het punt is niet dat het er echt slecht uit ziet. Het gaat erom dat het HALO is op de nieuwe console van xbox. Dit is een titel die iedereen zou moeten wegblazen, en dat deed ie niet aan de reacties te zien. Nou zie ik inmiddels dat de game ook op 120fps moet gaan draaien, en ja dat verklaart een hoop, in dat opzicht kan het wel een hele grote speler worden in de esports.

0
test

@darkmanwls men vergeet wel het is niet eigenlijk een series x game het is een xbox one game die ook naar series x komt als launch. De game was al in ontwikkeling voordat ze wisten wat series x precies is. Maar ik vond het zelf wel mee vallen maar had wel meer verwacht.

0

Aanbevolen voor jou