343 Industries blijft Halo ontwikkelen

343 Industries blijft Halo ontwikkelen

343 Industries blijft de ontwikkelaar van de Halo-reeks.

Dat meldt studiohoofd Pierre Hintze in een statement op sociale media. "Halo en Master Chief blijven", zo begint het bericht. "343 Industries blijft doorgaan met het ontwikkelen van Halo, nu en in de toekomst, waaronder epische verhalen, multiplayer en meer dan de dingen die Halo geweldig maken."

Daarmee reageert Hintze op speculaties die de ronde deden na de ontslaggolf bij Microsoft. Naar verluidt zijn er veel medewerkers ontslagen bij 343 Industries. Daarop werd online gespeculeerd dat de studio de Halo-reeks mogelijk uit handen zou geven. Daar blijkt niets van waar. 

343 Industries is sinds Halo 4 volledig verantwoordelijk voor de franchise. Sindsdien krijgt de studio veel kritiek te verduren. Halo Infinite, de nieuwste telg in de reeks, werd in eerste instantie vol lof ontvangen, maar wordt inmiddels door spelers gehekeld vanwege een tekort aan content. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Grappig dat ze dit melden alsof de fans er blij mee zullen zijn. Denk dat veel mensen juist opgelucht waren dat het leek dat Microsoft de serie eindelijk uit de handen van 343 leek te nemen.

0
test

Halo Infinite was sowieso te kort en in het geheel viel het gewoon tegen!

0

Aanbevolen voor jou