343 had geen tijd om nieuwe beelden Halo Infinite-campagne te tonen

343 had geen tijd om nieuwe beelden Halo Infinite-campagne te tonen

343 Industries had geen tijd om nieuwe beelden van de campagne van Halo Infinite te tonen op Gamescom.

Hoewel een releasedatum wel werd aangekondigd, waren er geen nieuwe beelden van de langverwachte campagne te zien deze week op Gamescom. Dit tot teleurstelling van veel fans.

Microsofts Joseph Staten heeft in een blogpost duidelijkheid gegeven over de afwezigheid van nieuwe campagnebeelden. Volgens hem is het ontwikkelteam nu in "shutdown modus". Dat houdt in dat de hoofdfeatures van de game die op lancering beschikbaar komen af zijn, en dat nu de belangrijkste bugs worden weggewerkt. Dit zou veel tijd in beslag nemen. Het publiekelijk uitbrengen van nieuwe beelden zou dan ook de ontwikkeling van het spel in de weg hebben gestaan.

"We zijn in een kritieke fase van de ontwikkeling van Halo Infinite, dus het is erg belangrijk dat we geen afleiding hebben en ons blijven richten op de belangrijkste taken", aldus Staten. In de rest van de blogpost wordt vooral veel aandacht besteed aan de multiplayer.

Woensdag werd aangekondigd dat Halo Infinite op 8 december uitkomt op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het gaat hierbij om zowel de singleplayercampagne als de multiplayermodus, die free to play wordt. De co-op-modus en Forge verschijnen pas na release.

Halo Infinite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mja, er is toch een los marketing team? Die gaan toch niet meehelpen met bugs wegwerken? Die kunnen mooi hun tijd gebruiken voor een vette campaign video.. Anyhow.. zin in de game.

0
test

@Improv Ik snap je ergens wel, maar demo's en gameplaytrailers moeten natuurlijk ook (deels) door ontwikkelaars gemaakt worden. Marketingmensen kunnen niet even door de code spitten en de juiste beelden eruit knippen.

0

@MichelMusters goed punt.

0
test

Als je geen tijd hebt om een paar screens of videos te laten zien van je game dan is er volgens mij iets goed mis. Zeker als je de releasedatum een jaar naar achter hebt geschoven. Krijg hier niet echt een warm gevoel van.

0

@The_Stifmeister wat Michel hierboven zegt. Het is iets meer wel dan even een filmpje of screen maken.

0

Aanbevolen voor jou