343: 'battle pass Halo Infinite wordt geen grind'

343: 'battle pass Halo Infinite wordt geen grind'

De battle pass van Halo Infinite 'wordt geen grind'. Dat zegt 343 Industries onder andere in een update over de game.

"Allereerst zijn we druk bezig met ervoor zorgen dat de battle pass geen grind wordt voor spelers", zegt live team director Ryan Paradis. "We willen dat het een aanvullende bron van beloningen is voor de tijd die je al in de game stopt. Ik kan het niet uitstaan als ik een game speel om de battle pass te voltooien, dat voelt als werk."

Elke aangeschafte battle pass is daarbij permanent, waardoor spelers zelf kunnen kiezen naar welke beloningen ze toewerken. Na afloop van elk seizoen blijft elke battle pass beschikbaar voor aanschaf.

Ook onthult 343 iets meer over het concept van seizoenen. Halo Infinite wordt namelijk elke drie maanden voorzien van onder andere 'nieuwe systemen' en 'nieuwe gameplaycontent'. 

"We moeten ook vermelden dat seizoenen naast progressie en customization-opties ook grote en kleine elementen toevoegen die de game een grotere en leukere ervaring maken", voegt lead progression designer toe.

Later dit jaar geeft de ontwikkelaar meer informatie over wat voor content spelers exact kunnen verwachten.

Halo Infinite verschijnt dit najaar voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Na afloop van elk seizoen blijft elke battle pass beschikbaar voor aanschaf." Dit vind ik echt een optie elke game met een battlepass mag implementeren. Ik vind het zo jammer dat ik een aantal vette dingen heb gemist in Call of Duty omdat ik toen even een periode niet speelde. Nu kan je die dingen dus nooit meer halen als dat seizoen is afgelopen. (Zoals de operators Nikolai en Farah die ik gemist had in season 6)

0
test

@Paxopoxo ja ik snap je, anderzijds heb ik liever dat content gewoon exclusief wordt na afloop van een seizoen. Zo zijn sommige items echt uniek, speciaal en laten zien hoe lang iemand t spel al speelt

0

heb echt veel zin in Halo Infinite multiplayer! Ga alvast Halo MCC opstarten om te oefenen ;)

0
test

@-it- Same here :) !

0

Aanbevolen voor jou