300.000 dollar opgehaald voor Japan met Team Fortress 2 | Gamer.nl

300.000 dollar opgehaald voor Japan met Team Fortress 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Buig maar even diep, Team Fortre 2-community, want dat is een ongelofelijk, verbazingwekkend bedrag van een toegewijde groep gamers voor mensen die het nu echt nodig hebben", schrijven de Team Fortre 2-ontwikkelaars op de blog. "Wanneer iemand iets negatiefs zegt over gamers, verwijs ze dan maar naar dit bericht. Want hier is het laatste nieuws: ze hebben het fout en gamers zijn vrijgevig en gaaf".

Hoeden

De virtuele hoeden werden vorige week geïntroduceerd en kunnen worden gedragen door alle personages in de game. De Humanitarian's Hachimaki kost 7,99 dollar (ongeveer 6 euro), de Benefactor's Kanmuri is 19,99 dollar (14 euro) en de Magnanimous Monarch wordt verkocht voor 99,99 dollar (71 euro). De items zijn tot en met 6 april te koop.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou