Gas Powered Games is momenteel bezig met een aktie RPG in de vorm van Dungeon Siege. De game heeft al veel publiciteit gehad vanwege haar engine en langzamerhand begint de pers ook interesse te krijgen in de gameplay van het spel.

Op de site van het Duitse blad PC Games zijn dan ook weer 30 nieuwe exclusieve screenshots te zien van van de game. Als je meer wilt weten over hun ervaringen met de titel, zul je het blad moeten kopen, daarin staat uitgebreid beschreven hoe ze het spelen van het spel hebben ervaren.Wer mehr über Dungeon Siege wissen möchte, holt sich die neue PC Games, Ausgabe 03/2002 (ab sofort beim Zeitschriftenhändler), für die wir Dungeon Siege ausgiebig spielen durften und die viel Exklusives zu bieten hat. Unter anderem dabei: Ein Sechs-Minuten Video mit Spielszenen aus Dungeon Siege, sowie eine achtseitige Vorschau inklusive Interview mit DS-Chefdesigner Chris Taylor und erstem Kartenmaterial.

Op de bijbehorende CD/DVD staat ook nog een filmpje van 6 minuten dat direct uit de game komt. De screenshots vind je op dit adres. Met dank aan Tremor voor het melden van dit nieuws.