2v2 Gunfight-modus voor Call of Duty: Modern Warfare onthuld

2v2 Gunfight-modus voor Call of Duty: Modern Warfare onthuld

Activision heeft de Call of Duty: Modern Warfare-multiplayermodus 2v2 Gunfight onthuld.

In de modus nemen twee kleine teams van elk twee spelers het tegen elkaar op in meerdere rondes. Het team dat zes rondes wint heeft gewonnen. De modus bevat een aantal kleine, custom maps en alle spelers krijgen dezelfde loadout, die elke twee rondes verandert.

Na veertig seconden in een ronde begint Overtime, het moment dat er een vlag op de map verschijnt. De teams hebben vervolgens tien seconden om de vlag te pakken. Gedurende Overtime is de winnaar het team dat de vlag pakt of het andere team verslaat. Wanneer niemand het andere team verslaat of de vlag pakt, wint het team met de hogere health.

Natuurlijk krijgt Call of Duty: Modern Warfare meer multiplayermodi. Die worden op 1 augustus tijdens een livestream onthuld. De shooter verschijnt op 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zag er goed uit! Iets realistischer dan voorheen en de engine ziet er een stuk beter uit. Heb hoop dat deze COD een goede wordt! Aan de gameplay gaat het niet liggen!

0
test

Ziet er erg goed uit! Aan de gameplay kan het inderdaad niet gaan liggen, het heeft echt die Modern Warefare look, hopelijk ook de feel! Ik kijk hier wel naar uit.

0

Aanbevolen voor jou