2K Sports kondigt Top Spin 4 aan | Gamer.nl

2K Sports kondigt Top Spin 4 aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Top Spin 4 is hard op weg om het meest realistische en enthousiaste deel van de serie te worden", aldus Greg Thomas, hoofd productontwikkeling bij 2K Sports. "Bij dit deel wil het ontwikkelingsteam spelers direct het realisme van tennis laten ervaren, aan de hand van geluid dat bij echte tenniswedstrijden is opgenomen, met waarheidsgetrouwe stadia en tenni ers, en een nieuwe innovatieve besturing."

Het spel zal net als het vorige deel een selectie van topspelers en beroemde ex-spelers bevatten. Volgens het persbericht bevat de game "de meest uitbreide selectie tot op heden." Top Spin 4 wordt ontwikkeld door 2K Czech en verschijnt ergens volgend jaar, drie jaar na het meest recente deel in de serie, Top Spin 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou