2K maakt DRM voor Bioshock 2 flexibeler na kritiek | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De afgelopen twee dagen heb ik een hoop vragen en opmerkingen gekregen over de DRM voor zowel de digitale versie als de winkelversie van Bioshock 2", vertelt Tobey. "Vanwege deze feedback verminderen we de DRM van de game."

Vorige week werd bekend dat de DRM voor Bioshock 2 met een SecuROM limiet zou komen, die er voor zou zorgen dat de game in totaal maar vijf keer geïnstalleerd kon worden. "Er zullen geen SecuROM limieten voor beide versies van de game zijn. SecuROM wordt alleen gebruikt om de game op te starten en de datum te checken. We gebruiken de standaard regels van Games for Windows Live. Dat betekent dat je de game vijftien keer kan activeren, waarna je Microsoft kan bellen om het te resetten."
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou