2K Boston heet weer Irrational Games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Toen Irrational Games werd overgenomen door 2K Games werd de naam van de studio veranderd in 2K Boston. Onder die naam verscheen de succestitel BioShock. De medewerkers realiseerden zich echter dat met de nieuwe naam de link naar de historie van het bedrijf verloren is gegaan. Door de naam weer terug te veranderen in Irrational Games wil men dit opnieuw benadrukken.

Nieuwe website

Irrational Games was voor BioShock verantwoordelijk voor onder andere System Shock 2, Freedom Force en Tribes: Vengeance. Met een nieuwe website die binnenkort zal lanceren, wil de studio het eerdere werk weer in de schijnwerpers zetten en informatie verschaffen over de totstandkoming van die games.

Mogelijk duidt de naamsverandering van de studio er ook op dat de nieuwe, geheimzinnige game die het momenteel ontwikkelt, binnenkort zal worden aangekondigd. Volgens geruchten zou het hier kunnen gaan om een nieuwe game in de legendarische X-COM-reeks.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou