2K bemachtigt Lego-licentie voor sportgames

2K bemachtigt Lego-licentie voor sportgames

Volgens VGC heeft 2K de Lego-licentie bemachtigd voor sportgames.

De eerste game die op de planning staat is een voetbalspel van ontwikkelaar Sumo Digital, zo meldt VGC. Daarna volgt een openwereld racegame die nu in ontwikkeling zou zijn bij WWE 2K-studio Visual Concepts – deze game lekte eerder als “openwereld racespel met een grote licentie”.

De voetbalgame staat naar verluidt gepland voor dit jaar, rond de start van het WK Voetbal in november. VGC meldt dat er ook nog een andere sportgame gepland staat, gebaseerd op een “grote sportfranchise”.

Lego zal zo zijn horizon verbreiden en niet langer alleen samenwerken met Warner Bros. en TT Games, de ontwikkelaar van het aankomende Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Mogelijk spelen bekenden uit vorige Lego-games een rol in de aankomende sportgames, zegt VGC. Een insider claimt dat er plannen zijn personages uit Marvel, Harry Potter en het DC-universum in de sportgames te stoppen, mogelijk als speelbare personages. 

Noch 2K, noch Sumo Digital, noch Lego wil reageren op de berichten van VGC. Een woordvoerder van Lego meldt dat ze niet ingaan op speculaties. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De Lego franchise paste ook erg goed in Forza 4. Veel plezier gehad aan de Lego map en de speed champion modellen. Naast race en adventure is sport dan ook een leuke toevoeging.

0
test

Ok een voetbal Lego game ben wel benieuwd.

0

@TommyVercetti nou ik wens ze sterkte om Harry Maguire’s hoofd in Lego vorm te krijgen

0
test

@Roy36NL Of de neus van Harry Kane hehe

0

Aanbevolen voor jou