De nieuwe firmware voor de Sony PSP is vandaag zoals gepland uitgekomen. De firmware is momenteel nog niet te downloaden via de YourPSP-site, maar al wel via de PSP zelf. Ga naar "Netwerk bijwerken" in het menu en de rest wijst zichzelf.

Ook is er een Japanse demo te downloaden van Mercury Meltdown. Er was voor vandaag ook een demo aangekondigd van World Tour Soccer 2, maar die is nog niet online gekomen. Hoogstwaarschijnlijk zal dit gebeuren wanneer de site is geupdate. Check de site later op de dag voor een eventuele update.

Features van 2.80:

You can now download video and image content under [RSS Channel]. You can now register devices via a wireless LAN access point under [LocationFree™ Player]. You can now play AAC files with the files extension .3gp under [Music]. You can now play content saved in "MUSIC", "PICTURE" and "VIDEO" folders on a Memory stick™.Mercury Meltdown (Tama-Run) is hier te downloaden. Japans hoef je niet te kennen om het eboot bestand van de demo te downloaden. Maak op de memorystick onder de map GAME een map aan genaamd UCJS10043 en plaats het eboot bestand daar in. Onder de optie "memorystick" is de demo aan te klikken. Update: De World Tour Soccer 2 demo en de firmware zijn inmiddels ook vanaf de officiële site te downloaden.

Mercury Meltdown