Het hoofd productie-management van de Xbox-divisie, Aaron Greenberg, heeft in een interview met de LA Times nieuwe schattingen van de verkoop van de Xbox 360 uit de doeken gedaan. Volgens Greenberg zijn er wereldwijd ruim 28 miljoen consoles verscheept, waarvan 8 miljoen in de regio Europa, waarbij ook Afrika en het Midden Oosten worden meegerekend.

Deze regio heeft overigens een sterke toename van verkoop gezien, met een stijging van 100% in het laatste kwartaal ten opzichte van diezelfde periode in 2007. Hiermee lijkt de Xbox 360 de PlayStation 3, waarvan de verkoopaantallen rond de twintig miljoen worden geschat, ruim voorbij geschoten.

Ook over het aantal Live gebruikers wist Greenberg het een en ander te melden. Xbox Live telt momenteel ruim 17 miljoen gebruikers, waarvan "een meerderheid" een Gold-lidmaatschap heeft. Daarnaast was er in 2008 een stijging van 87 procent in de verkopen op Xbox Live ten opzichte van 2007. Hiermee heeft het netwerk al ruim één miljard dollar opgeleverd. Kortom, Microsoft kijkt tevreden terug op 2008.