26 lanceertitels voor PlayStation Vita in Japan | Gamer.nl

26 lanceertitels voor PlayStation Vita in Japan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Onder de lanceertitels bevinden zich onder meer BlazBlue: Continuum Shift Extend, Disgaea 3 Return, een Katamari Damacy-game, Lords of Apocalypse, Dynasty Warriors Next en Michael Jackson: The Experience HD. In hoeverre deze line-up overeenkomt met die voor Europa en de Verenigde Staten, is niet bekend. Mogelijk blijven een aantal van de voor Japan aangekondigde games exclusief voor die regio.

Sony beloofde tijdens zijn persconferentie dat het de PlayStation Vita zo goed mogelijk zal ondersteunen. In de lanceerperiode van het apparaat zouden er zo'n honderd games voor moeten verschijnen. Welke periode de uitgever daarvoor precies aanhoudt, werd niet gespecificeerd. Voor de Nintendo 3DS werden voor de lanceerperiode 26 games aangekondigd. Deze periode omvatte ruim drie maanden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou