2.500 nieuwe MS DOS-games toegevoegd aan de Internet Archive

2.500 nieuwe MS DOS-games toegevoegd aan de Internet Archive

De href="https://archive.org/details/softwarelibrary_win3_games?tab=collection" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Internet Archive,</a>een website met een alsmaar groeiende collectie klassieke pc-games, heeft nog eens 2.500 MS DOS-games toegevoegd.

Games als Castle of the Winds, SimEarth, BreakThru en de klassieke Mines zijn beschikbaar op de website. Eerder werden er al duizend games toegevoegd aan de bibliotheek en deze is dus uitgebreid met nog veel meer. De gebruiker kan een categorie, taal en/of jaartal uitkiezen om games te filteren.

Het is goed zoeken naar de pareltjes, maar ze zijn er zeker. Games als Night Trap, de originele Microsoft Flight Simulator en Descent zijn nu nieuw beschikbaar. Alles is gratis te spelen en er hoeft niets gedownload te worden. Alles wordt in de browser afgespeeld.

ms dos

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan Google Stadia nog een puntje aan zuigen.

0

Zal het eens gaan bekijken. Toch is de gedachte vaak leuker dan daadwerkelijk spelen.

0
test

@h4l Voor sommige games geldt dat zeker..maar ik keer nog steeds graag terug naar klassiekers als Prince of persia 1&2, Pro pinball Timeshock, Raptor en Syndicate. Allemaal in 2019 nog prima speelbaar.

0

Aanbevolen voor jou