'2021 wordt het grootste jaar voor Sea of Thieves tot nog toe'

'2021 wordt het grootste jaar voor Sea of Thieves tot nog toe'

Volgens Rare wordt 2021 het grootste jaar voor Sea of Thieves tot nog toe.

Dat geeft uitvoerend producent Joe Neate aan in een bericht op Twitter.Het bericht is een reactie op een eerdere post van het officiële Twitter-account van Sea of Thieves. In beide berichten wordt de november-update aangehaald en wordt er gesproken over grote toekomstplannen.

Wat er in 2021 precies allemaal gaat gebeuren in het piratenspel, is nog onduidelijk. Wel geeft de producent aan dat hij trots is op zijn team en dat het werk nog lang niet voorbij is. Volgens Neat kunnen spelers in ieder geval substantiële veranderingen verwachten in het volgende kalenderjaar.

Sea of Thieves draait overigens door een next-gen update inmiddels in4K en 60 frames per seconde op Series X en in 1080p en 60 frames per seconde op Series X. Daarnaast heeft de game op beide consoles verbeterde laadtijden, al worden precieze details niet gegeven. De update wordt gratis aan eigenaren van de game geleverd via Smart Delivery.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Speelt echt fantastisch op de series X. Het was al een belachelijk mooi spel.. maar nu ook nog insane soepel.

0

@kleinekoosjer hoe is de single player tegenwoordig? Is dat nog een beetje te doen?

0
test

@fonsrutte Singleplayer? Je kan in je eentje op een boot stappen, maar dat is niet echt aan te raden.. Spel kent geen echte singleplayer-mode.. Je bent gewoon een piraat in een grote open wereld en je hebt een boot. 1 boot voor 1-2 man, 1 boot voor 1-3 man en een boot voor 1-4 man. Samenwerken is key. Zo is de boot voor 1-2 man het kleinst en dus het makkelijkst handelbaar (alles lekker dichtbij), de grootste boot is echt alleen goed te handelen met z'n 4en en dan goed de taken verdelen. Als je zeilen naar beneden zijn heb je namelijk goede kans dat de stuurman niets ziet.. ofwel; iemand anders is zijn ogen. etc. Ook in gevecht heb je elkaar nodig; iemand die stuurt; 2 man op de kanonnen en 1 iemand die als een malle gaat repareren en hozen. Dat is ook wel mooie van dit spel. Het gaat binnen no-time van super chill naar complete chaos.. Slecht weer, zemonsters, spookschepen of nog erger; pvp.. er varen een hoop (wat wij noemen): kutlullen rond. Dus ga er maar vanuit dat er een hoop missies niet zullen slagen (dat was eerst even wennen, maar uiteindelijk leer je wel redelijk om van je af te bijten).. ik hoop nog steeds op private servers, ook al is strijkt dat geheel in tegen het principe van deze game; het zou wel chill zijn om de tall tales (welke ik het tofst vind) te doen zonder irritante guesten die je alleen maar het leven zuur maken.. maar goed; dat zal nog wel even niet gebeuren.

0

Aanbevolen voor jou