19-jarige bouwt een 25-uur lange Skyrim-mod | Gamer.nl

19-jarige bouwt een 25-uur lange Skyrim-mod | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Velicky woonde thuis bij zijn vader en hoefde niet te werken of naar school, zodat hij zich volledig kon richten op het maken van de mod. Falskaar voegt ongeveer 25 uur aan content toe via een landschap ter grootte van een derde van de oorspronkelijke spelwereld.

Meer dan honderd mensen hebben meegeholpen aan de mod, onder meer met het componeren van een originele soundtrack en het inspreken van stemmen. In totaal spreken 29 stemacteurs 54 verschillende personages in. Eén van de belangrijkste onderdelen van de mod is een kerker genaamd Watervine Chasm. Velicky werkte hier drie weken aan en spelers zouden er twee uur over doen. 

Baan bij Bethesda

Velicky geeft aan dat Falskaar "niet perfect" is, maar dat hij graag blijft bijleren. Het liefst zou hij aan de slag gaan bij Skyrim-ontwikkelaar Bethesda Game Studios. "De beste manier om aan Bethesda te tonen dat ik er wil werken en aangenomen moet worden, is door content te maken die de standaard van hun ongelooflijke ontwikkelaars bereikt." Falkaar kan via Skyrim Nexus gedownload worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou