160GB PS3 met rumble-controllers in de planning? | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De site arstechnicaheeft een informant. De informant heeft in het verleden informatieverschaft die later waar bleken te zijn, dus de informatie die hijonlangs heeft verschaft zou ook wel eens een grote kern van waarheidkunnen hebben. En wat is die informatie dan?

Ten eerste zegt de informant dat Sony van plan is de verkoop van de 80GBPS3 stop te zetten in Amerika, evenals de Spiderman 3-bundel. En aangezienSony er volgens de informant een beleid op na houdt van twee SKU's(versies), zal er een gat opgevuld moeten worden. Schijnbaar zal ditgat opgevuld gaan worden door een nieuwe versie PS3 met een hardeschijf van tu en de 120 GB en 160GB, inclusief de nieuwe Dual-Shock 3-controller. De prijs zal gelijk blijven als die van de 80GB-versie. De40GB-versie lijkt volgens de informant veilig te zijn.

Tot in hoeverre deze (eventuele) veranderingen gevolgen zal hebben vooronze regionen is niet bekend. In de Nederlandse winkels is effectiefalleen maar de 40GB-versie nog te verkrijgen. Sony heeft duidelijk eenander beleid wat betreft de Europese markt. De kans is echter wel grootdat we op een gegeven moment de PS3 gebundeld zien worden met eenDual-Shock 3-controller. Het is echter niet te zeggen wanneer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou