Het is alweer een tijd geleden, maar enkele jaren terug besloot een klein groepje bij elkaar gegooide gamers en outsiders een nieuwe gamingsite te starten die de naam Gamer.nl kreeg. Het is nu 2 keer 365 dagen en 10.000 nieuwspostings verder, de naam van de site is veranderd naar Gamers.nl en uitgegroeid tot de grootste familie van gamefanaten in Nederland.

Maar er is natuurlijk een hoop meer veranderd waardoor we oa zo konden groeien. Dankzij de overname door GamePoint kon de site groeien en werd er worden begonnen met de merge tussen GamePoint.net en Gamers.nl, iets waarover je binnenkort zeker nog meer info mag verwachten. Veel activiteit dus waarvan we zeker weten dat jullie het zullen gaan waarderen!

Over wat we precies met deze verjaardag gaan doen ligt nog bij de redactie in beraad, maar we willen ondertussen onze vaste bezoekers alvast bedanken voor het fanatieke bezoek in de afgelopen jaren en natuurlijk voor alle heftige discussies die we tot nu toe wel hebben gehad.

Of de Playstation 2 de wereld gaat 'rulen', de Xbox toch een veredelde pc is, wanneer Duke Nukem 4 Ever uit gaat komen en of de Joran nu toch buitenaards is zal nog wel even tot de discussie horen. En zo zien we het ook graag.

namens Bart, Boy, Douwe, Erik, Frank, Jaap, Joran, Kris, Niels, Sander, Sebastian, mezelf....a.k.a. het Gamers.nl team hoopt je de 20.000ste posting virtueel weer te mogen zien.

En natuurlijk ook een bedankje aan alle personen die in het verleden zo hard aan deze site hebben meegewerkt.

PS. Om deze 10.000ste nieuwsposting trouwens nog enige nieuwswaarde te geven: IGN heeft 10 nieuwe screenshots geplaatst van Soul Calibur 2. Hierin wordt Tarim geshowed, de nieuwe chick van het spel.