10 Cloverfield Lane-regisseur neemt Uncharted-film op zich

10 Cloverfield Lane-regisseur neemt Uncharted-film op zich

Dan Trachtenberg, de regisseur van 10 Cloverfield Lane, neemt de regie voor de verfilming van de Uncharted-franchise op zich.

Shawn Levy liet afgelopen december weten de film niet meer te regisseren. Sony Pictures heeft nu in Trachtenberg zijn vervanger gevonden.

Zoals eerder bekendgemaakt speelt Tom Holland, bekend van de nieuwe Spider-Man-films, de hoofdrol. De film is al geruime tijd in pre-productie, en lijkt niet van de grond te komen doordat er regelmatig gewisseld wordt met werknemers en cast.

De film moet zich voor de Uncharted-games afspelen en zich richten op een jonge Nathan Drake en zijn ontmoeting met Victor Sullivan, ook bekend als Sully. Eind dit jaar moet volgens Sony de productie starten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat gewoon Nathan Fillion voor nu samen met de regisseur van die short een hele film maken, zij hebben bewezen dat Fillion nog perfect Drake kan spelen. Niemand zit te wachten om Tom Holland te zien als jonge Drake, misschien over een jaar of 10..

0
test

Tom Holland hoeft voor mij ook niet, of eigenlijk zeg ik dat fout. Young Drake hoeft voor mij niet, want Tom Holland is geen slecht acteur. Maar Nathan Fillion?! Dat wordt toch ook beetje afgezaagd. Niks tegen de man, misschien kan hij wel Drake spelen. Ik vermoed dat we andere katten te geselen hebben dan wie Drake speelt.

0

Aanbevolen voor jou